Huizen,
28
oktober
2015
|
08:50
Europe/Amsterdam

High tech hoortoestellen Widex verkrijgbaar bij Specsavers

Samenvatting

Specsavers breidt haar aanbod van hoortoestellen uit met het bekende merk Widex. Hiermee maakt zij haar assortiment - met ruim 1.500 hoortoestellen van verschillende merken en soorten in elke categorie - nog completer. Specsavers voert al deze merken onder de naam Advance: een assortiment dat exclusief voor Specsavers wordt geproduceerd door de meest toonaangevende leveranciers van hoortechnologie.

De hoortoestellen van Widex zijn een waardevolle aanvulling op het huidige aanbod en staan bekend om hun uitstekende geluidskwaliteit, innovatieve technologie en mooie vormgeving. Een combinatie die zorgt voor een zeer natuurlijke luisterervaring. Kenmerkend voor de Widex hoortoestellen is dat zachte geluiden zeer goed hoorbaar worden en harde geluiden juist worden begrensd. Bovendien zijn de toestellen gebruiksvriendelijk en comfortabel.

Natuurgetrouwe luisterervaring
De Widex Advance reeks omvat hoortoestellen in categorie 2 tot en met 5. Specsavers biedt daarnaast ook Widex DREAM aan. Deze serie kan nog meer geluiden verwerken dan de reguliere hoortoestellen. Hierdoor zijn meer details hoorbaar, ook in een rumoerige omgeving als een restaurant of concertgebouw. Daarnaast kunnen de Widex Advance en Widex DREAM reeks worden uitgebreid met diverse accessoires, zoals een afstandsbediening waarmee je het volume kunt wijzigen en (draadloze) luisterhulpmiddelen. Widex heeft al 60 jaar ervaring met de ontwikkeling van hoortoestellen en introduceerde het eerste volledig digitale in-het-oor hoortoestel ter wereld.

Met deze uitbreiding van innovatieve hoortoestellen maken we ons aanbod nog completer en kunnen klanten blijven rekenen op professionele zorg en de beste hooroplossing. Mensen met licht tot ernstig gehoorverlies kunnen uitstekend bij onze StAr-geregistreerde triage kwaliteitsaudiciens terecht. Zo hebben wij de expertise in huis om ook consumenten met complexere gehoorproblemen te helpen en waar nodig door te verwijzen naar een audiologisch centrum en KNO-arts.
Dianne van der Graaf, hoorzorgmanager Specsavers