Schiphol ,
30
januari
2018
|
08:34
Europe/Amsterdam

Wereldhave en Specsavers versterken partnership

Samenvatting

Wereldhave en Specsavers versterken hun samenwerking met de ondertekening van in totaal 12 overeenkomsten. Als onderdeel van het partnership, opent Specsavers zeven nieuwe winkels en wordt van vijf bestaande winkels de huurovereenkomst verlengd.

De nieuwe Specsavers winkels worden geopend in Wereldhave centra in onder andere Amersfoort (winkelcentrum Emiclaer), Arnhem (winkelcentrum Kronenburg) en Maassluis (winkelcentrum Koningshoek). Later dit jaar volgen de andere locaties.

De vijf bestaande winkels bevinden zich in Eindhoven (Woensel), Heerhugowaard (Middenwaard), Nieuwegein (Cityplaza), Purmerend (Eggert) en Roosendaal (winkelcentrum Roselaar).

Beide partijen zijn trots op de samenwerking.

Ons partnership met Specsavers is het resultaat van een intensieve en constructieve zoektocht naar een win-winsituatie. Met zeven nieuwe winkels geeft Specsavers een sterk signaal van vertrouwen in de ontwikkelingen van onze centra. De formule sluit goed aan op het winkelaanbod en de behoeften van onze doelgroepen.
Pieter Polman, Managing Director van Wereldhave Nederland
Door onze samenwerking met Wereldhave geven wij invulling aan onze groeiambitie om professionele oog- en hoorzorg nog dichterbij onze klanten aan te bieden. Wij streven ernaar om aankomend jaar meerdere nieuwe winkels te openen op A-locaties in grote- en middelgrote steden in Nederland. Het aanbod van Wereldhave sluit perfect aan bij onze wensen en behoeften en daarom zijn wij ontzettend trots op dit partnership.
Remko Berkel, Country Director Specsavers Nederland