Huizen,
11
september
2018
|
16:01
Europe/Amsterdam

Exclusieve brillencollectie will.i.am

Samenvatting

Hiphop superster, ondernemer en designer will.i.am lanceert een exclusieve brillencollectie voor Specsavers, verkrijgbaar in de winkels vanaf nu.

De collectie is ontstaan vanuit zijn levenslange passie voor opvallende brillen en geïnspireerd door hiphop iconen uit zijn jeugd, zoals Run DMC en Flava Flav. De monturen verwijzen naar klassieke en iconische stijlen met een innovatieve en futuristische twist.

Wat mijn collectie en designs uniek maakt, zijn subtiliteit en aandacht voor detail. Dit geeft de monturen een extra ‘oomph’, terwijl ze toch erg draagbaar zijn. Ik wil iedereen inspireren om een goede bril altijd in te zetten om een look af te maken.’’ Hij vervolgt: ‘‘Een bril is het perfecte accessoire om er fris, stijlvol en uniek uit te zien. Wanneer ik de tijd neem om mijn schoenen, jas en hoed mooi op elkaar af te stemmen, dan maak ik mijn look altijd compleet met een toffe bril.
will.i.am

Meer informatie over de collectie is vanaf september te vinden op www.specsavers.nl.