Huizen ,
12
juni
2015
|
10:19
Europe/Amsterdam

Van vlinder, boyfriend en military tot 70’s en rock’n roll

Specsavers en Danie Bles presenteren dé brillentrends voor aankomend najaar

Tijdens de Specsavers Love Glasses showcase op 11 juni werden de brillentrends voor aankomend najaar en winter gepresenteerd: rond, rood, boyfriend, vlinder en bright colours voor de vrouw en military, 70’s, rock ’n roll en classic voor de man. Om de bril als ultiem mode accessoire aan je outfit toe te voegen, gaf Danie Bles hét antwoord op de vraag hoe deze te mixen en te matchen met verschillende looks en de modetrends voor aankomend najaar.

VROUWENtrends

Red it is
Strawberry Sweet! Voor de vrouw is er veel rood op de catwalk gespot. Maak de dare devil in je los en combineer je rode blouse met een rode bril.

Boyfriend glasses
Voor ieder is er wat wils, zo ook voor de inner tomboys. Specsavers laat zien dat je aankomend seizoen prima een vrouwelijk jurkje met een zwaar en stoer montuur kunt combineren. Zoek je de balans tussen chique en casual, zeg dan hallo tegen de boyfriend glasses.

Butterfly
Coole vlinder monturen zorgen aankomend seizoen voor een fijne dosis vintage. Het vlindermontuur kennen we uit de jaren ‘20, maar is nog steeds razend populair. Dankzij de omhoog staande hoekjes tovert dit model bij velen een opgewekte blik op het gezicht.

 

Bright Colours
Wil je extra opvallen? Neon- en sorbetkleuren vieren hun hoogtijdagen dit najaar en mogen zelfs met elkaar gecombineerd worden. Be bold and fabulous en match je felle oranje bril met een luipaardprintje.

Round it goes
Twijfel jij tussen de roaring twenties en de groovy seventies? Maak een reis door de tijd en wissel de twee dit najaar gewoon af want de ronde bril is weer terug van weggeweest!

 

MANNENtrends

Bring back the Seventies
Love, peace en Woodstock. Volgens Specsavers ontkomen ook de mannen dit najaar niet aan de groovy 70’s.

Rock ’n Roll
Grote brillen, suède en franjes, it’s the return of Rock ’n Roll. Wat deze trend kenmerkt, is dat de bovenkant van het montuur zwaarder is dan de onderkant. Denk hierbij aan de populaire Club Master.

 

Military
Specsavers voorspelt dat naast de opvallende monturen de klassiekers populair blijven. De Aviator, oftewel de pilotenbril, blijft één van de meest populaire monturen voor mannen.

Classic
Tot slot blijven de clean en classic modellen tijdloos en zijn deze passend voor iedere gelegenheid. Combineer het met een mooi pak of een laid back look voor een casual Friday.

#LoveGlasses
Love Glasses is niet alleen de naam van de Specsavers’ showcase maar ook van het nieuwste glossy trendmagazine op brillengebied. Met de hipste monturen voor komend najaar en winter. Draag je een klassiek boyfriend montuur of juist een stoere oversized bril? Dan loop je er helemaal volgens de laatste trends bij. Love Glasses, hét mix & match trendmagazine op het gebied van monturen. Bekijk voor meer inspiratie het trendfilmpje in samenwerking met fashion blogger Anna Rike hier of volg de trending optics via #loveglasses.