Huizen ,
22
juni
2015
|
15:18
Europe/Amsterdam

Uitgebreide Disney-collectie bij Specsavers

Kleur en win exclusieve vertoning van de Disneyfilm ‘Binnenstebuiten’

Samen met je vader of moeder naar de exclusieve filmscreening van de film ‘Binnenstebuiten’ in de Disney-bioscoop in Hoofddorp. Dat is een kinderwens die Specsavers op woensdagmiddag 19 augustus in vervulling laat gaan voor de 15 winnaars van de Disney Kleurwedstrijd. Specsavers organiseert de kleurwedstrijd naar aanleiding van haar nieuwe collectie Disney-monturen. Kinderen tussen 5 en 10 jaar mogen meedoen aan deze kleurplatenactie. Het enige wat ze hoeven te doen, is de Disney Kleurplaat die bij iedere Specsavers-winkel of via www.specsavers.nl/kleurplaat verkrijgbaar is, in te kleuren en deze vóór zaterdag 18 juli bij de winkel in te leveren. Wie weet, maken zij dan kans op de hoofdprijs.

Elke Specsavers-winkel kiest de mooiste tekeningen uit en stuurt deze naar de landelijke jury. Zij kiezen de meest creatieve en originele kleurplaten uit. In totaal komen er 15 winnaars uit de bus. Deze kinderen krijgen van 27 tot en met 31 juli persoonlijk bericht. De prijswinnaars ontvangen twee exclusieve toegangskaarten voor ‘Binnenstebuiten’.

De leukste Disney-brillen
Voor de allerkleinsten zijn er Winnie the Pooh brilletjes, voor jongens stoere Cars, Toy Story en Star Wars monturen en voor de meisjes Princess brillen van Rapunzel en Sneeuwwitje. De ruim 30 Disney-monturen van Specsavers zijn voor 139 euro verkrijgbaar.

Download meer monturen op onze beeldbank.

 

‘Binnenstebuiten’: de film
Opgroeien gaat niet zonder vallen en opstaan. Dat geldt ook voor Riley. Wanneer haar vader een baan krijgt in San Francisco, moet ze haar vertrouwde leventje achter zich laten. Riley laat zich, net als iedereen, leiden door haar emoties: Plezier, Angst, Woede, Afkeer en Verdriet. De emoties wonen in het Hoofdkwartier, de commandoruimte in Riley’s hoofd, waar ze haar van advies voorzien bij de dagelijkse dingen. Riley en haar emoties hebben moeite om zich aan te passen aan het nieuwe leven in San Francisco, wat leidt tot opschudding in het Hoofdkwartier. Hoewel Plezier, Riley’s belangrijkste emotie, haar best doet om alles positief te houden, ruziën de emoties over hoe ze het beste kunnen omgaan met een nieuwe stad, een nieuw huis en een nieuwe school. De film is vanaf 15 juli in de bioscoop te zien