Huizen,
03
november
2016
|
08:50
Europe/Amsterdam

Superdry eyewear nu verkrijgbaar bij Specsavers

Samenvatting

Het iconische Britse merk Superdry breidt zijn kenmerkende stijlportfolio uit met een nieuwe collectie eyewear essentials bij Specsavers. De collectie ligt vanaf november 2016 in de winkel. De 24-delige collectie combineert Brits design met de Japanse stijl en uitstraling, natuurlijk met het oog voor detail en de unieke branding waar Superdry bekend om staat.

We zijn er trots op de iconische naam van Superdry te introduceren in onze winkels. Je kunt nu je favoriete Superdry-outfit combineren met een bijpassende bril of zonnebril.
Vicky Arklie, inkoper bij Specsavers

De lichte, flexibele materialen die Superdry heeft gebruikt voor de herencollectie, garanderen hoog draagcomfort. Veelzijdigheid was een van de hoofdthema’s in het ontwerpproces, waarbij elke bril past bij je behoeften op het werk en in je dagelijks leven. De collectie is voorzien van sportstrepen op de pootaanzet, opvallende Japanse grafische elementen en frisse kleuren om je look die extra edge te geven. Of je kunt kiezen voor een hoogwaardig, met de hand vervaardigd acetaatmontuur met monochrome Japanse grafische elementen en gepolijste chromen accenten voor een meer klassieke uitstraling.

Ook vrouwen kunnen hun garderobe actualiseren met de brillen van Superdry. De luxueuze afwerking en op sieraden geïnspireerde branding geven elke outfit een opvallende en elegante edge. Er zijn catseye- en boyfriend-monturen dus je kunt een stijl kiezen die bij jouw look past. Een opvallende zonnebril op sterkte of met gewone glazen wordt geheid een van je favorieten, die je het hele jaar door draagt. De prijs bedraagt 169 euro voor een volledige bril. Ga dus snel naar de dichtstbijzijnde Specsavers winkel of specsavers.nl/superdry om de monturen te bekijken.

Superdry werd in 2003 opgericht na een inspirerende reis naar Tokyo. Superdry wil “toekomstige klassiekers” maken, geïnspireerd op een samensmelting van iconische vintage Americana en in het oog springende Japanse grafische elementen met een Britse twist. De Engelse retailer Supergroup is actief in 46 landen met meer dan 500 Superdry branded outlet stores en bijna 140 eigen Superdry stores in heel Europa.