Amsterdam,
14
september
2018
|
12:31
Europe/Amsterdam

Specsavers wederom uitgeroepen tot beste winkelketen van Nederland

Samenvatting

Tijdens de jaarlijkse ABN AMRO Retailer of the Year Awards is Specsavers voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland in de categorie audiciens. Het bedrijf kreeg van de consumenten de hoogste waardering en bleef daarmee Beter Horen en Schoonenberg voor.

We zijn ongelooflijk trots op het winnen van deze award! Dat we dit jaar wederom zijn uitgeroepen tot beste audicien is ongelooflijk en bevestigt eens te meer dat onze strategie klopt. We willen klanten niet alleen de beste prijs bieden, maar ook de beste hoorzorg leveren. Die combinatie slaat aan en wordt gewaardeerd door de consument. Het winnen van deze prijs is alleen mogelijk met de inzet van onze medewerkers. Zij doen keer op keer hun uiterste best om onze klanten optimaal te bedienen met professionele oog- en hoorzorg. Als dit dan tot deze waardering leidt en we hiermee deze award winnen, dan is dat het mooiste compliment dat je als bedrijf kunt ontvangen.
Remko Berkel, algemeen directeur Specsavers Nederland.

Verkiezing Beste Winkelketen van Nederland

De awards zijn vanavond uitgereikt tijdens het event met als thema ‘meer dan een transactie’. De functie van de winkel verandert: de fysieke winkelomgeving wordt een plek waar retailers een verbinding aangaan met de klant. Dit gaat veel verder dan slechts het ‘ruilen’ van geld voor producten en diensten. Q&A is initiatiefnemer van de jaarlijkse Retailer of the Year verkiezing. De verkiezingen zijn dit jaar voor de zestiende keer uitgevoerd. ABN AMRO is als hoofdsponsor aan de verkiezingen verbonden.