Maarssen,
23
september
2021
|
15:56
Europe/Amsterdam

Specsavers voor vierde keer beste winkelketen van Nederland in categorie audicien

Samenvatting

Specsavers is tijdens de jaarlijkse ABN AMRO Retailer of the Year Awards voor de vierde keer uitgeroepen tot beste winkelketen van Nederland in de categorie audicien. De andere genomineerde in deze categorie was Hans Anders.

Waardering van klanten
“Deze prijs bewijst dat we - ondanks concurrentie en de ontwikkelingen rondom COVID-19 - in staat zijn om de klant voorop te stellen met expertise, service, innovatie en gemak als speerpunten in onze zorgverlening”, aldus Remko Berkel, directeur van Specsavers Nederland. “We zijn ontzettend trots dat consumenten ons voor de vierde keer als de beste audicienketen van Nederland uitgeroepen hebben. Al 21 jaar leveren onze winkelteams dag in, dag uit kwalitatieve oog- en hoorzorg tegen een betaalbare prijs. Met alle ontwikkelingen van de afgelopen jaren, maar specifiek in de afgelopen coronatijd mogen we concluderen dat we altijd oog hebben voor de juiste zorg voor het zicht en het gehoor van alle Nederlanders.”

Betaalbare en professionele oog- en hoorzorg
De coronacrisis heeft enkele innovaties in het bedrijf in stroomversnelling gebracht, zoals zorg op afstand. Ook gaat de keten de komende tijd uitbreiden met nieuwe winkels. Zo opende Specsavers vandaag een pilot winkelconcept aan de Rijnstraat in Amsterdam waarbij op een slimmere wijze klanten de zorg en service krijgen die ze gewend zijn op minder vierkante meters.

Verkiezing Beste Winkelketen van Nederland
De award voor de categorie audicien werd op donderdag 23 september uitgereikt op het hoofdkantoor van ABN AMRO in Amsterdam. Onderzoeks- en consultancybureau Q&A is initiatiefnemer van de jaarlijkse Retailer of the Year verkiezing.