Maarssen,
17
september
2019
|
15:35
Europe/Amsterdam

Specsavers voor derde jaar op rij beste winkelketen van Nederland

Samenvatting

Specsavers is tijdens de jaarlijkse ABN AMRO Retailer of the Year Awards voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot beste winkelketen van Nederland in de categorie Audicien. De awards zijn vandaag uitgereikt tijdens het event met als thema ‘van massa naar micro’. Consumenten worden dagelijks geconfronteerd met een overload aan berichten en signalen die niet allemaal relevant voor hen zijn. Het gevolg hiervan is dat consumenten maatwerk verwachten, de juiste boodschap op het juiste moment en via het juiste medium. Deelnemende winkelketens werden binnen dit thema beoordeeld op hoe relevant en persoonlijk zij de informatie maken die zij de consument voorschotelen. Andere genomineerden in de categorie Audicien waren Beter Horen en Schoonenberg.

Waardering van klanten
“Deze prijs bewijst dat we - ondanks de grote concurrentie - in staat zijn om nieuwe diensten en producten te leveren waarbij expertise, service en gemak voor de klant voorop staan en dat dit zeer gewaardeerd wordt door onze klanten”, aldus Remko Berkel, directeur van Specsavers Nederland. “Aangezien we voor het derde jaar op rij de beste audicienketen van Nederland zijn, kunnen we concluderen dat onze strategie werkt waarbij het leveren van de beste hoorzorg voor de beste prijs centraal staat. Al met al zijn we ongelooflijk trots op alle winkelteams die elke dag klaar staan voor onze klanten.”

Betaalbare en professionele oog- en hoorzorg
Het familiebedrijf heeft als missie om de beste oog- en hoorzorg voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Steeds meer Nederlanders weten de retailketen te vinden getuige de groei die het bedrijf doormaakt en de recordomzet die het dit jaar heeft geboekt. Sinds dit jaar telt Specsavers 144 winkels door het hele land.

Verkiezing Beste Winkelketen van Nederland
Onderzoeks- en consultancybureau Q&A is initiatiefnemer van de jaarlijkse Retailer of the Year verkiezing. De verkiezingen zijn dit jaar voor de zeventiende keer uitgevoerd. ABN AMRO is als hoofdsponsor aan de verkiezingen verbonden.