Maarssen,
15
november
2022
|
08:59
Europe/Amsterdam

Specsavers vertaalt de magie van Harry Potter naar een nieuwe kinderbrillencollectie

Vliegende bezemstelen, gevaarlijke spreuken en onverwachte vijanden… dat kan maar een ding betekenen: Harry Potter. Al meer dan 20 jaar betoveren Harry Potter en de tovenaarswereld de verbeelding van lezers en filmkijkers - van jong tot oud. Vroeger droomde je zelf misschien al van het spannende leven op Zweinstein, nu is het tijd om het magische universum van Harry Potter te delen met je kleintjes. De nieuwe kinderbrillen collectie van Specsavers is dan ook geïnspireerd op deze fantastische wereld en is niet alleen stijlvol, maar ook gemaakt van stevig materiaal. De collectie, bestaande uit vier monturen, is vanaf nu verkrijgbaar in alle Specsavers winkels.   

De collectie is tot stand gekomen in samenwerking met Warner Bros Consumer Products en is geïnspireerd op de jonge tovenaar; misschien wel een van de beroemdste brildragers ter wereld. De Harry Potter brillencollectie bestaat uit twee ronde en twee rechthoekige monturen en is geschikt voor kinderen van 8-11 jaar. Gemaakt van lichtgewicht acetaat en metaal met flexibele scharnieren, zijn ze stevig genoeg om alle avonturen van de dag te doorstaan. De brillen zijn verkrijgbaar als gewone bril of als zonnebril. 

HARRY POTTER™ 01 

Deze bril tovert je kleintje om in een stoere tovenaar. Het montuur is afgewerkt met het Harry Potter-logo aan de zijkant en verborgen bliksemschichten op de randen. Hij is gemaakt van metaal met een chocoladebruine neusbrug en voorkant. Door de flexibele scharnieren en acetaat uiteinden is de bril niet alleen comfortabel, maar ook stevig.  

A pair of glassesDescription automatically generated with medium confidence 

HARRY POTTER™ 02  

Bij Harry Potter denk je meteen aan een onzichtbaarheidsmantel, een bliksemschicht litteken en natuurlijk dé ronde bril. Dit iconische Harry Potter montuur kan dan niet ontbreken. Hij is gemaakt van dun zilverkleurig metaal met een zwarte belijning aan de voorkant en bijpassende uiteinden van acetaat. De bril is afgewerkt met geëtst Harry Potter™ logo en de iconische bliksemschicht aan de zijkant en linker binnenkant.

.  

 HARRY POTTER™ 03 - GRIFFOENDOR 

Fan van Harry Potter, maar niet van het ronde montuurtje? Met deze rechthoekige bril neem je je kids alsnog mee naar Zweinstein. Deze bril is speciaal voor de Griffoendor fans. Gemaakt van lichtgewicht acetaat met flexibele scharnieren. De naam Griffoendor, de bijpassende kleuren en details op de zijkanten kunnen natuurlijk niet ontbreken.  

  

A pair of red glassesDescription automatically generated 

A picture containing tool, scissorsDescription automatically generated 

 HARRY POTTER™ 03 - ZWADDERICH 

Meer een liefhebber van Draco Malfidus? Zwadderich fans kunnen hun trouw tonen aan het beruchte Zweinstein huis met dit stijlvolle, rechthoekige montuur, met de Zwadderich huisnaam, kleuren en details op de zijkanten. De bril is gemaakt van lichtgewicht acetaat met flexibele scharnieren.  

A pair of white glassesDescription automatically generated with medium confidence 

A picture containing tool, scissorsDescription automatically generated