Huizen,
15
september
2017
|
13:04
Europe/Amsterdam

Specsavers uitgeroepen tot beste audicien van Nederland

Samenvatting

Tijdens de jaarlijkse ABN AMRO Retailer of the Year Awards is Specsavers officieel uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2017-2018 in de categorie Audiciens. Specsavers kreeg van haar klanten de hoogste waardering en bleef daarmee andere audicienketens voor. De awards werden uitgereikt tijdens het ABN AMRO Retailer of the Year Gala in Amsterdam.

Directeur van Specsavers Nederland, Remko Berkel: “We zijn ongelooflijk trots en blij! Deze prijs is voor iedereen die zich dagelijks met veel enthousiasme inzet voor Specsavers. Elke dag doen onze medewerkers hun uiterste best om klanten optimaal te bedienen met de beste optiek- en hoorzorg in combinatie met een betaalbare prijs om zo hun verwachtingen te overtreffen. En als onze klanten dit dan ook zo waarderen, dan is dat het mooiste compliment dat je als bedrijf kunt ontvangen.”

Betaalbare en professionele oog- en hoorzorg
Het familiebedrijf heeft als missie om betaalbare en professionele oog- en hoorzorg voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Steeds meer Nederlanders weten de retailketen te vinden getuige de groei die het bedrijf doormaakt. Het komende jaar wil Specsavers nog zo’n 10 tot 15 winkels in Nederland openen.

Verkiezing Beste Winkelketen van Nederland
Q&A is initiatiefnemer van de jaarlijkse Retailer of the Year verkiezing. De awards zijn dit jaar voor de vijftiende keer uitgereikt. ABN AMRO is als hoofdsponsor aan de verkiezingen verbonden.