Huizen,
17
december
2015
|
15:37
Europe/Amsterdam

Specsavers steekt kinderen hart onder de riem met kerstpakket

Samenvatting

Tijdens Kerst schuiven we aan tafel om samen met familie, vrienden en geliefden te genieten van een heerlijk kerstdiner. Gezelligheid en kerstcadeautjes zijn helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Zo groeien 400.000 kinderen in Nederland op in armoede. Omdat Specsavers dit jaar 15 jaar in Nederland bestaat, wil zij samen met Nationaal Fonds Kinderhulp kinderen ook in deze periode een hart onder de riem steken. Zo krijgen verschillende kinderen in Nederland een kerstpakket om ze een onvergetelijke kerst te bezorgen. 

Specsavers voelt zich al 15 jaar nauw betrokken bij de lokale gemeenschap en ondersteunt verschillende goede doelen. Dit jaar heeft Specsavers haar krachten gebundeld met Nationaal Fonds Kinderhulp. Eerder dit jaar kregen 5.000 kinderen in Nederland een dagje uit kado.

 

Specsavers vindt het belangrijk om haar lokale betrokkenheid te laten zien. Daarom geven we op een aantal plekken in Nederland aan kinderen, die het om welke reden dan ook niet makkelijk hebben en een extraatje verdienen, een kerstpakket - met een bordspel, kledingbon en een aantal lekkernijen - weg.
Marloes Krot, woordvoerder Specsavers Nederland