Huizen,
13
november
2018
|
15:12
Europe/Amsterdam

Specsavers opent winkel in Leiderdorp

Samenvatting

De nieuwe winkel van Specsavers in winkelcentrum Winkelhof in Leiderdorp is op 10 november officieel geopend. Mede-eigenaren van het 143e Specsavers filiaal, zijn opticiens Sasan Safari en Dennis Blom, retailer Pascal el Said en audicien Samantha Kloosterman. Voor Dennis, Pascal en Samantha is dit niet de eerste winkel die ze openen, zij zijn namelijk mede-eigenaren van de Leidse Specsavers-winkel. Het viertal eigenaren staat klaar om door het leveren van extreem goede service en de klant centraal te zetten, iedere bezoeker als Specsavers ambassadeur de deur uit te sturen.

Spiegel van Leiden in Leiderdorp
“Ik geloof er echt in dat een goed product niet duur hoeft te zijn en dat dit zeker niet ten koste hoeft te gaan van de service. We hebben in Leiden bewezen dat een goede prijs prima te combineren is met professionaliteit en hele goede service”, aldus Safari. Safari ziet de winkel in Leiderdorp dan ook als een spiegel van de Leidse winkel aan de Haarlemmerstraat. De klant zal dan ook bekende gezichten in de winkel tegenkomen en de vertrouwde Leidse sfeer kunnen proeven.

Ervaren en enthousiast team
Het Leiderdorpse team is een goed voorbeeld van doorgroei binnen Specsavers. Opticien Dennis is al bijna vijf jaar geleden begonnen met de opticien opleiding en is zo doorgegroeid naar winkel-eigenaar. Audicien Samantha is vijf jaar geleden als optiekmedewerker begonnen en is inmiddels partner bij vier winkels (waaronder Leiden, Amsterdam, Naaldwijk en nu dus ook Leiderdorp). Opticien Sasan is in de afgelopen drie jaar van stagiair in de Leidse winkel naar winkeleigenaar in Leiderdorp gegroeid.

Naast de vier eigenaren wordt het team verterkt door een mix van zes medewerkers waaronder een opticien en contactlensspecialist, twee audiciens en drie optiekmedewerkers. “Specsavers is een familiebedrijf en het Leidse team is ook echt een familie. Met de opening van de winkel in Leiderdorp breiden wij de familie in feite uit”, aldus Safari.

Professionaliteit
Specsavers onderscheidt zich door het bieden van betaalbare en professionele oog-en hoorzorg. Daarom worden bij Specsavers alle oogonderzoeken uitsluitend gedaan door opticiens of optometristen met een afgeronde overheidserkende MBO- of HBO-optiekopleiding. Ook voor de audiciens bij Specsavers geldt dat zij allen gediplomeerd en StAr-geregistreerd zijn. Door de opening van de winkel in Leiderdorp komt professionaleit dus dichter bij de klant. Klanten kunnen nu namelijk bij Specsavers Leiderdorp elke dag terecht bij zowel een opticien als een contactlensspecialist. Daarnaast kunnen klanten in de regio Leiden elke dag terecht bij een StAr geregistreerde audicien.

“Ik nodig iedereen van harte uit om onze prachtige winkel te komen bekijken. Dan kunnen wij ons persoonlijk voorstellen aan de inwoners van Leiderdorp” aldus een trotse Safari.