19
november
2018
|
11:43
Europe/Amsterdam

Specsavers opent winkel in Capelle aan den IJssel

Samenvatting

De nieuwe winkel van Specsavers in winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel is op 17 november officieel geopend door burgemeester Oskam. Mede-eigenaren van de 144e Specsavers-winkel zijn retailer Rik Weiland en opticien Laura Heijkoop. Zij kijken er ontzettend naar uit om met hun vakkundige team, de inwoners van Capelle aan den IJssel en omgeving te voorzien van professioneel en deskundig advies en te overtuigen van het Specsavers-concept.

Wat dat concept is? “Oog- en hoorzorg én producten van hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs, met ondertussen een goede service. Ons doel is om iedere keer weer de verwachtingen van de klant positief te overtreffen,” aldus Rik.

Ervaren team
Opticien Laura is met 18 jaar optiekervaring, geen vreemde binnen de optiekwereld. Mede-eigenaar Rik is een echte retailer die al bijna vier jaar werkzaam is binnen Specsavers. Naast twee opticiens heeft het Capelse filiaal ook een zeer ervaren optometrist in dienst: Stephanie Quittner. Klanten kunnen in de winkel namelijk ook terecht voor een preventief ooggezondheidsonderzoek. Dit onderzoek gaat verder dan een meting van de opticien. Stephanie onderzoekt de gezondheid van de ogen en kan tekenen van oogaandoeningen detecteren. Veel oogaandoeningen uiten zich namelijk in het netvlies zonder dat iemand daar zelf last van heeft. Een tijdige diagnose is belangrijk om zichtverlies te voorkomen.

Het hele Capelse team heeft veel ervaring in de optiekwereld, zowel binnen als buiten Specsavers. Audicien Hilde Vrins is vier jaar werkzaam bij Specsavers. Zij staat klaar om klanten te begeleiden bij een passende hooroplossing.

Professionaliteit
Niet alleen de goede prijs-kwaliteit verhouding is een punt waarop Specsavers Capelle aan den IJssel zich wil onderscheiden. Service en professionaliteit zijn net zo belangrijk. “Wij vinden dat je met je ogen en oren uiterst zorgvuldig om moet gaan. Daarom worden bij Specsavers alle oogonderzoeken uitsluitend gedaan door opticiens of optometristen met een afgeronde optiekopleiding aan een overheidserkend MBO- of HBO-instituut,” aldus opticien Laura. Hetzelfde geldt voor hoorzorg: service en professionaliteit staan centraal en zijn gegarandeerd. Of het nu gaat om licht, of een complex gehoorverlies, klanten kunnen bij Specsavers altijd terecht bij een StAr (Stichting Audicien register) geregistreerde audicien.

“Ons doel is om voor een scherpe prijs, eerste klas oog- en hoorzorg te kunnen bieden aan alle inwoners van Capelle aan den IJssel. Bezoekers van winkelcentrum De Koperwiek kunnen gratis parkeren dus we nodigen iedereen uit om snel een kijkje te komen nemen,” aldus Rik.