Huizen ,
17
april
2018
|
13:05
Europe/Amsterdam

Specsavers opent drie nieuwe winkels

De afgelopen weken heeft Specsavers de deuren van maar liefst drie nieuwe winkels geopend. In zowel Arnhem als Amersfoort is er een tweede locatie bijgekomen en daarnaast kunnen inwoners van Maassluis nu ook bij Specsavers terecht. In totaal biedt Specsavers nu op bijna 140 locaties in Nederland kwalitatief hoogwaardige en betaalbare oog- en hoorzorg aan. 

Specsavers Amersfoort Emiclaer
Op zaterdag 7 april jl. heeft Specsavers officieel de deuren geopend van haar tweede winkel in Amersfoort. Mede-eigenaren van deze winkel aan de Beurs 13 zijn opticiens Abdelmajid Darkaoui en Freddy van Soeren en retailer Martijn van Vliet. In totaal staat er een team van tien professionals klaar om klanten de beste oogzorg te bieden. De nieuwe winkel is gevestigd in het gezellige winkelcentrum Emiclaer van Amersfoort Kattenbroek. Naast Van Soeren, Van Vliet en Darkaoui bestaat het team uit een combinatie van ervaren- en minder ervaren krachten. Van collega’s die net zijn gestart tot een dame die al meer dan acht jaar werkzaam is bij Specsavers. De afgelopen weken hebben ze met het hele team intensief getraind. Dit heeft ervoor gezorgd dat we nu al een goede band hebben met elkaar. Darkaoui: ‘‘Ik ben ontzettend trots op dit team en kijk uit naar het avontuur dat we samen met veel plezier aangaan.’’

Specsavers Arnhem Kronenburg
Op zaterdag 14 april jl. werden de deuren van de tweede winkel in Arnhem geopend. Mede-eigenaren van deze winkel aan de Kronenburgpassage 120 zijn opticiens Sasoen Davtian en Edwin de Graaff en audicien Peter Halin. In totaal staat er een team van zes professionals klaar om klanten de beste oog- en hoorzorg te bieden. ‘‘Met deze nieuwe winkel in het overdekte winkelcentrum Kronenburg komen we tegemoet aan de vraag van onze klanten voor wie het stadscentrum minder goed bereikbaar is. We zijn ontzettend blij met deze nieuwe locatie en het prachtige ruime pand. Het team bestaat in totaal uit twee opticiens, één opticien in opleiding, twee verkoopmedewerkers en een audicien. De passie en bevlogenheid van dit team in ongekend. We kijken er erg naar uit om ook van deze winkel een groot succes te maken!’’ aldus Davtian.

Specsavers Maassluis
Tot slot werd op zaterdag 14 april jl. ook de winkel in Maassluis geopend. Mede-eigenaren van deze winkel in winkelcentrum Koningshoek zijn opticien Michel Middeldorp, retailer Richard Veltkamp en audicien Matthijs van der Zwan. In totaal staat er een team van negen professionals klaar om klanten de beste oog- en hoorzorg te bieden. ‘‘Ik ben er ontzettend trots op dat we in korte tijd een fantastisch team zijn geworden. Het team bestaat uit twee opticiens, een audicien, een retailpartner, een hoorzorg klinisch assistent en vier verkoopmedewerkers. Bij elkaar hebben we zo’n 30 jaar ervaring binnen de oog- en hoorzorg. Samen gaan we voor persoonlijk advies, gezelligheid en betrokkenheid bij onze klanten en de lokale omgeving,’’ aldus Veltkamp. ‘‘We zijn blij met dit ruime pand op deze mooie locatie in winkelcentrum Koningshoek. Een plek die voor iedereen goed bereikbaar is én waar gratis geparkeerd kan worden!’’ aldus Middeldorp.