Huizen,
29
oktober
2018
|
11:38
Europe/Amsterdam

Specsavers lanceert G-Star RAW brillencollectie

Innovatief design met een industrieel karakter

Samenvatting

Specsavers en G-Star RAW hebben de handen ineen geslagen en lanceren samen een innovatieve en industriële brillencollectie. Het van oorsprong Nederlandse denimmerk G-Star staat bekend om hun vooruitstrevende en vernieuwende kijk op denim en dat is terug te zien in de monturen. Met deze collectie maakt Specsavers wederom de belofte waar om fashion voor iedereen toegankelijk te maken. De collectie van twaalf unisex monturen is vanaf nu verkrijgbaar in alle Specsavers winkels.

Just the Product

De nieuwe monturenlijn is geïnspireerd op G-Star’s merkfilosofie ‘Just the Product’ en wordt dan ook gekarakteriseerd door hun passie voor ambachtelijk vakmanschap met een industriële twist. Dit vertaalt zich naar het gebruik van stoere details in de monturen, zoals opvallende iconische schroeven en het herkenbaar ingezette metalen G-Star 1 logo.

G-Star gaat uit van het klassieke pilotenmontuur met zijn iconische rechte lijnen en voegt daar een innovatieve en onderscheidende twist aan toe. De collectie bestaat uit aviators, maar ook meer klassieke statement monturen met een moderne twist.

De introductie van deze mooie lijn versterkt het aanbod van designcollecties bij Specsavers, waarbij we een scherpe prijs combineren met prachtig vakmanschap. Met trots lanceren wij deze collectie waarmee we brildragers aanmoedigen om een écht statement te maken.
Wieteke van Hunnik, woordvoerder bij Specsavers