Huizen,
20
maart
2018
|
15:03
Europe/Amsterdam

Specsavers lanceert EyeDate app

Sorry.... 1 april!

Samenvatting

Ogen zijn de spiegel van de ziel en wij zien er nogal wat voorbij komen in onze winkels. Daarom dachten wij, waarom niet een match vinden via de ogen? Het écht op de markt brengen van een dating app is helaas een 1 april grap. Maar dat er animo is voor, dat is wel duidelijk. We hebben zó veel aanmeldingen binnen gekregen dat we gaan uitzoeken of we toch iets kunnen betekenen.

Lees hieronder het oorspronkelijke bericht: 

Specsavers zet de eerste stappen op de Nederlandse datingmarkt met een nieuwe dating app ‘EyeDate’. In de mobiele app van de oogzorgspecialist kies je puur op basis van iemands ogen je mogelijke soulmate. Immers, ogen geven letterlijk een kijkje in je persoonlijkheid en humeur. Vanaf 1 juni 2018 is de app gratis te downloaden en te gebruiken op alle devices.

Daten met je ogen
De stap van professionele oogzorg naar de datingmarkt is voor Specsavers logisch. ‘‘Er zijn natuurlijk al veel dating apps, maar we denken hiermee écht iets unieks te bieden. Wij zien al ruim 20 jaar dagelijks veel ogen voorbijkomen en zijn ervan overtuigd dat ogen veel meer vertellen dan veel mensen denken. Ogen worden niet voor niets ook wel de spiegel van de ziel genoemd. Zo zorgen liefde en verliefdheid niet alleen voor een gezonde hartslag en een lage bloeddruk, maar ook voor ‘poppetjes in de ogen’ - ook wel pretogen genoemd,” aldus Marloes Krot, woordvoerder Specsavers Nederland. Uit onderzoek van Specsavers begin dit jaar onder ruim twaalfduizend Nederlanders blijkt dat pretogen, na een mooi gebit, genoemd worden als meest aantrekkelijke gezichtskenmerk. Daarnaast geeft ruim 80% van de ondervraagden aan dat ogen een belangrijke rol spelen tijdens het flirten.

Testers gezocht!
De EyeDate app wordt op 1 juni 2018 officieel gelanceerd. Om de dating app te testen en verder te optimaliseren zoekt Specsavers mensen die online hun soulmate willen vinden op basis van de ogen. Aanmelden voor het testpanel kan via www.specsavers.nl/eyedate.