Maarssen,
04
september
2023
|
09:54
Europe/Amsterdam

Specsavers lanceert exclusieve en geheel eigen &more collectie

Ontworpen om jouw dagelijkse look net iets meer te geven

Samenvatting

Met veel trots lanceert Specsavers een exclusieve &more collectie, een geheel eigen Specsavers range met oog voor de trends van nu. De collectie omvat twaalf monturen waarbij metaal en acetaat de boventoon voeren. De monturen komen in een beperkte oplage. Naast dat dit de collectie exclusief maakt, sluit het hiermee perfect aan op de huidige minimalistische beweging. Elke zes maanden zal er een nieuwe collectie limited editions verschijnen.

Ingetogen elegantie
&more is een moderne, exclusieve collectie met een Scandinavisch tintje, exclusief verkrijgbaar bij Specsavers. De beperkte voorraad sluit goed aan op de huidige minimalistische beweging. De collectie voelt met zijn ingetogen elegantie, puur en schoon aan en is tegelijkertijd toch functioneel en eigentijds. Het gevoel van zelfvertrouwen, wat we krijgen van bijzondere tijdloze stukken uit onze garderobe, wil Specsavers met deze collectie losmaken.

Unieke roots
Een bril is direct zichtbaar bij een eerste indruk. Met deze collectie wil Specsavers de drager een bijzonder en uniek gevoel geven. De monturen van &more zijn ontworpen om jouw dagelijkse look net iets meer te geven. De Scandinavische roots van deze collectie stralen eenvoud en gevoel voor detail uit. En niet alleen deze roots zijn verwerkt in de collectie. De &more-monturen zijn persoonlijk ontworpen en vernoemd naar alle mensen die bij Specsavers aan deze collectie hebben meegewerkt.

De collectie bestaat uit twaalf unisex monturen en is deels gemaakt van bio-acetaat en gerecycled metaal.

Limited editions
Alle &more-monturen zijn limited editions en worden niet opnieuw geproduceerd. Om iedereen een exclusieve kans te geven op een uniek montuur zal er elke zes maanden een nieuwe collectie limited editions verschijnen.

Zoals alle monturen bij Specsavers kun je ook van deze monturen een zonnebril maken en kiezen voor verschillende getinte glazen.