Huizen ,
30
oktober
2017
|
10:58
Europe/Amsterdam

Specsavers lanceert Balmain brillencollectie

Elegant, verfijnd en luxueus

Samenvatting

Met de aankondiging van een nieuwe brillencollectie in samenwerking met het Parijse modelabel Balmain maakt Specsavers wederom haar belofte waar om high-end fashion voor iedereen toegankelijk te maken. De collectie van vijftien Balmain damesmonturen is vanaf maandag 30 oktober verkrijgbaar in alle Specsavers-winkels.

Geïnspireerd op Balmain’s verfijnde kledinglijn, kenmerkt deze monturencollectie zich door stijlen en kleuren die vrouwen zich mooi en zelfverzekerd laten voelen. Balmain is niet alleen een look, maar ook een gevoel.

De collectie bevat een aantal prachtige cat-eye’s, maar tevens ook klassieke ronde modellen en opvallende hoekige vormen. Daarmee stralen de monturen elegantie uit, met de verfijning die we gewend zijn van Balmain. Subtiele merkdetails zijn terug te vinden op elk zorgvuldig ontworpen montuur, inclusief een gouden ‘B’ op de brillenpootjes en gevlochten details die zijn geïnspireerd op Balmain’s riemencollectie. Er is gekozen voor een kleurenpalet van glanzend zwart, goud, roze en schildpadprint. Dit biedt de brildraagster een verscheidenheid aan geraffineerde, elegante stijlen om haar look af te maken.

Maï Dao-Vuz, woordvoerster van Balmain, geeft aan dat het team erg trots is op de lancering van de nieuwe lijn en ziet deze samenwerking als een mooie kans om modebewuste brildragers te inspireren hun garderobe aan te vullen met een fashionable montuur. “De samenwerking met Specsavers biedt ons de mogelijkheid om iedereen in het ‘Huis van Balmain’ te verwelkomen. We wilden een kenmerkende Balmain twist toevoegen aan klassieke en moderne stijlen, zodat de monturen exclusiviteit uitstralen en tevens de eenvoud van een dagelijks draagbare look behouden”, aldus Maï. ‘’De brillencollectie van Balmain biedt het Parijse chic, waar ter wereld het montuur ook gedragen wordt.”

Als high-end modehuis belichaamt Balmain de luxe en glamour die Specsavers voor iedereen toegankelijk wil maken. Juan Carlos Camargo, Head of Frames and Merchandising Specsavers: “De Balmain monturencollectie kenmerkt zich door een luxueuze uitstraling en is tevens betaalbaar. We zijn dan ook ontzettend trots om Balmain te mogen toevoegen aan ons bestaande designerportfolio. Balmain is een van ’s werelds bekendste en meest invloedrijke high-fashion merken. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe collectie iets unieks biedt voor onze klanten.’’

De monturen (€229) zijn vanaf 30 oktober 2017 exclusief beschikbaar bij alle Specsavers winkels in Nederland.