Maarssen,
20
april
2023
|
14:13
Europe/Amsterdam

Specsavers introduceert exclusieve adidas Sport collectie

Geïnspireerd op sport met comfort voor elke dag

Samenvatting

Met veel trots voegt Specsavers vanaf april een nieuwe exclusieve collectie toe aan haar collectie: adidas Sport. Een droom samenwerking tussen adidas’ talentvolle ontwerpers en montuur-experts van Specsavers. Een collectie die ideaal is voor de sportievelingen onder ons. 

De collectie van designerbrillen is - zoals je van adidas en Specsavers gewend bent - van hoogwaardige kwaliteit. Zo zijn de monturen voorzien van dubbel geïnjecteerde rubberen pootjes voor extra grip én comfort. En dankzij de lichtgewicht scharnieren en geïntegreerde veren gaan de brillen nog langer mee. Door innovatieve technieken en de beste materialen zijn de sportieve brillen licht in gewicht en extreem comfortabel. Perfect dus voor de sportieveling.


Wieteke van Hunnik, Head of Product bij Specsavers in Nederland, zegt: "We zijn verheugd met de wereldwijde lancering van onze nieuwste collectie designerbrillen, in samenwerking met het iconische sportkledingmerk adidas. Een mooie lijn met sportieve monturen, die passen bij klanten met een actieve levensstijl. We hebben een collectie ontwikkeld met sport als inspiratie, comfortabel voor dagelijks gebruik.”

De zes designerbrillen zijn vanaf april in de winkels en online verkrijgbaar vanaf €239,-.