Huizen,
17
juli
2018
|
15:17
Europe/Amsterdam

Specsavers hoofdkantoor verhuist naar Maarssen

Samenvatting

Het hoofdkantoor van Specsavers verhuist begin 2019 van Huizen naar Maarssen. Algemeen directeur Remko Berkel zette gisteren zijn handtekening onder het nieuwe huurcontract. Met de verhuizing, die naar verwachting in januari plaatsvindt, gaan alle werknemers over naar een volledig nieuw gerealiseerde kantoorruimte boven het Bison Shopping Center aan het Bisonspoor 4004.

Volop nieuwe faciliteiten
Remko Berkel over de verhuizing: “Het werd tijd om deze stap te zetten. Ons pand in Huizen voldoet niet meer aan de kwaliteitseisen die we stellen. Het gloednieuwe kantoor in Maarssen biedt allerhande faciliteiten: het zit dichtbij de snelweg en een treinstation, heeft voldoende parkeerruimte, biedt mogelijkheden tot uitbreiding én er zit een Specsavers filiaal in het winkelcentrum onder het kantoorpand. Zo blijven we dicht bij de klant.”

Specsavers huurt in Bison Office Spaces Maarssen circa 1.484 m2 kantoorruimte voor directie en staf.

De Bison Office Spaces bestaan uit 4 kantoortorens met een totaal verhuurbaar vloeroppervlak van circa 20.000 m2 kantoorruimte. De grote variëteit aan beschikbare vloeroppervlakte biedt de Bison Office Spaces vele mogelijkheden voor diverse soorten organisaties.

Foto onderschrift: Remko Berkel (algemeen directeur Specsavers Nederland) en Claudio Riffeser (eigenaar/verhuurder) bij de contractondertekening.

Foto onderschrift: Remko Berkel (algemeen directeur Specsavers Nederland) en Claudio Riffeser (eigenaar/verhuurder) bij de contractondertekening.