Maarssen,
29
september
2020
|
08:27
Europe/Amsterdam

Specsavers Haarlem viert twintig jaar oog- en hoorzorg

Winkeleigenaar van het eerste uur Patrick Zwiers in het zonnetje gezet

Samenvatting

Oog- en hoorzorgketen Specsavers bestaat dit jaar 20 jaar in Nederland. En daarom werden de winkels en winkeleigenaren van het eerste uur door heel het land in het zonnetje gezet. Zo ook opticien Patrick Zwiers, die 20 jaar geleden bij Specsavers begon. Sinds 2003 runt hij met veel plezier de als eerst geopende Specsavers-winkel van Nederland in Haarlem. Op 10 september werden Patrick en zijn team door Specsavers-directeur Remko Berkel, verrast met een klein feestje om de fijne samenwerking te bekronen. In de feestmaand september maken alle klanten ook nog eens kans om een leven lang gratis brillen te winnen.

Veel veranderd in twintig jaar
De afgelopen 20 jaar heeft Specsavers Haarlem vele klanten kunnen helpen met hun oog- en hoorproblemen, maar er is door de jaren heen ook veel veranderd. “Waar een bril vroeger echt een gebruiksvoorwerp was is het nu een modeartikel geworden. En door de lagere prijzen schaffen klanten nu ook eerder een nieuwe bril aan dan 20 jaar geleden. In de afgelopen jaren hebben we onze dienstverlening uitgebreid. Zo kunnen klanten nu ook bij ons terecht voor hoorzorg en een ooggezondheidsonderzoek door een optometrist.” , zegt Patrick Zwiers.

Al 17 een vertrouwd gezicht in Haarlem
Patrick is inmiddels een vertrouwd gezicht geworden in de de winkelstraat van Haarlem. Dit geldt ook voor Tessa Kunst die sinds de opening van de winkel in Haarlem in 2000 daar werkzaam is. “Ondanks dat Haarlem een stad is, lijkt het af en toe wel een dorp. Wanneer Tessa en ik door de winkelstraat lopen, worden wij vaak door klanten of andere ondernemers herkend. Daar zijn we best trots op. En mede door Stichting Specsavers Steunt hebben we mooie goede doelen in Haarlem mogen steunen en bezoeken, van een zondagsschool tot een kinderboerderij. Hierdoor zie je echt wat er speelt in de stad.”

Met veel plezier nog jaren door
Uiteraard hoopt Patrick nog jaren met hetzelfde plezier én met het team zijn klanten te helpen in de winkel. “Elke dag is een feestje, geen dag is hetzelfde ondanks dat ik al 20 jaar werkzaam ben bij Specsavers. Dit komt omdat je werkt met mensen en iedereen andere behoeften en wensen heeft. Ik ben ontzettend blij met mijn team en elke dag stellen wij ons weer als doel om iedereen tevreden de winkel te laten verlaten. Zo hoop ik nog jaren door te kunnen gaan in Haarlem.”

Maak kans op leven lang gratis brillen
Naast de winkeleigenaar en het personeel worden de klanten van Specsavers ook niet vergeten om het feestje mee te vieren. In de feestmaand september maakt namelijk iedere klant van Specsavers Haarlem bij aankoop van een bril of hoortoestel kans op een leven lang gratis brillen.