Huizen,
20
juli
2016
|
09:29
Europe/Amsterdam

Specsavers deelt gratis AchterbankBingo uit

'Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet' special edition van populaire ANWB-vakantiespel

Samenvatting

Om de jongste vakantiegangers op speelse wijze te informeren dat goed zicht in het verkeer heel belangrijk is, heeft Specsavers in samenwerking met de ANWB een speciale – Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet - editie van de AchterbankBingo ontworpen.

Achterbankbingo 2016

Het spel is eenvoudig: kijk onderweg in de auto of je de items op je bingokaart ziet, kruis ze aan of kleur ze in en wie als eerste alles gespot heeft wint het spelletje. Zo worden ook de kleinste bijrijders op de achterbank gestimuleerd om niet alleen goed op te letten in het verkeer, ze hoeven zich nu ook niet langer te vervelen. De AchterbankBingo is gratis af te halen bij Specsavers.

De give-away is onderdeel van een gezamenlijke voorlichtingscampagne van ANWB en Specsavers, om het belang van goed zicht in het verkeer breed onder de aandacht te brengen. Het auto-familiespel is gratis af te halen in de Specsavers winkel (op=op!).

En wanneer u dan toch in de winkel bent? Maakt u dan gelijk een afspraak om uw ogen te testen. In voorbereiding op een vaak lange autorit richting de vakantiebestemming is het goed om te beoordelen of het zicht de verkeersveiligheid wellicht beïnvloedt. En een goede voorbereiding op de vakantie, is het halve werk.

De AchterbankBingo is ook te downloaden op de website van Specsavers en de ANWB.