Amsterdam,
25
mei
2016
|
12:08
Europe/Amsterdam

Specsavers breidt haar fashion team uit met Anouk Smulders

Samenvatting

Je kent ze vast wel: mannen of vrouwen die het liefst iedere maand van kapsel veranderen, of alle websites en magazines uitpluizen om zo op de hoogte te blijven van de laatste trends. Mensen die graag een statement maken en niet verlegen zijn om een beetje aandacht. Zij die weten dat ze met twee brillen niet méér kunnen zien, maar wel meer láten zien, omdat je ermee kan uitdragen wie je bent en waar je voor staat. Wie dit ook omarmt is Anouk Smulders, de nieuwe fashion ambassadrice van Specsavers.

Anouk Smulders for Specsavers
Ze is presentatrice, topmodel en sinds vandaag officieel onderdeel van het fashion team van Specsavers. Na eerder gewerkt te hebben met stijliconen als Spijkers en Spijkers, Twiggy en Francisco van Benthum, heeft Specsavers met Anouk Smulders een naam om trots op te zijn toegevoegd aan deze lijst.

Een bril is tegenwoordig zoveel meer dan alleen een hulpmiddel om goed te kunnen zien. Het is een mooi accessoire waar je echt een statement mee kunt maken. Daarnaast is een bril geschikt voor alle gelegenheden. Natuurlijk voor thuis op de bank, langs het hockeyveld of tijdens het lezen van mijn e-mails. Maar steeds vaker zie ik ook bij glamour-events en populaire tv-programma’s hippe brillen voorbij komen. Daarom vind ik deze samenwerking ook zo leuk.  Nu ik meerdere brillen in de kast heb kan ik mijn bril altijd aanpassen op mijn outft. En laat dát het dragen van een bril nou net zo leuk maken!
Anouk Smulders, fashion ambassadrice Specsavers

Gedurende het jaar zal Anouk Smulders te zien zijn in verschillende PR-campagnes van Specsavers. Morgen start haar eerste project: de Brildrager van het Jaar verkiezing. Iedereen die het net als Anouk leuk vindt om met verschillende stijlen te experimenteren en waarvoor een bril hét ultieme accessoire is om een nieuwe look te onderstrepen, kan zich aanmelden voor de wedstrijd. Dit jaar is het thema ‘two looks: classy & casual’. Overigens kun je natuurlijk ook gewoon meedoen met één toffe look!

Brildrager van het Jaar-verkiezing
Brildragers kunnen zich vanaf 26 mei t/m 23 juni inschrijven voor de verkiezing in de leeftijdscategoriën 16-25, 26-45 en 45+ jaar oud. Het Nederlandse publiek kan van 9 juni t/m 30 juni stemmen op zijn/haar favoriete kandidaat. Per leeftijdscategorie gaan de vijf kandidaten met de meeste stemmen door naar de finale en worden voorgesteld aan de jury. Anouk Smulders gaat namelijk niet alléén op zoek naar de leukste brildragers. Ze heeft een professionele jury om zich heen verzameld met uitgebreide kennis op het gebied van mode, styling en natuurlijk brillen! Naast Anouk zullen fashiondesigner Francisco van Benthum en social influencers Ellen Snijder en Teske de Schepper plaatsnemen in de jury. Zij bepalen uiteindelijk wie per leeftijdscategorie de winnaar wordt en naar huis gaat met de reischeque ter waarde van 1.000 euro, een meet & greet met Anouk Smulders en twee gratis brillen om optimaal te kunnen variëren met je outfit. Ga naar www.brildragervanhetjaar.nl voor meer informatie en om je aan te melden.