Huizen,
04
april
2016
|
10:38
Europe/Amsterdam

Specsavers benoemt Kwaliteitsmanager Hoorzorg

Samenvatting

Huizen, 4 april 2015 - Cindy Egging (foto, 34) is per 1 april 2016 benoemd tot Kwaliteitsmanager Hoorzorg (National Quality Manager Hearing) bij Specsavers Nederland. In haar nieuwe functie zal zij verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van en toezicht houden op het kwaliteits- en auditbeleid binnen de divisie 'horen'. 

 

Egging zal erop toezien dat alle hoorzorgklanten van Specsavers volgens de in de branche geldende kwaliteitsnormeringen geholpen worden. Hiervoor voert de retailketen onder leiding van Egging jaarlijks diverse eigen interne audits met indien nodig daaruit voortvloeiende verbetertrajecten onder de audiciens uit. Ook zal zij de externe StAr-audit op het servicekantoor van Specsavers en in de winkels gaan begeleiden.

Van oorsprong is Egging zelf audicien en al 16 jaar actief in de branche. Zij is sinds 2012 werkzaam voor Specsavers. Zo begeleidde zij onder meer de audicienpartners op operationeel, vakinhoudelijk en financieel gebied. Naast haar functie binnen Specsavers is Cindy Egging als vertegenwoordiger van AudiNed lid van de Raad van Advies van StAr.

 

 

"Het aanbieden van producten tegen een betaalbare prijs hoeft absoluut niet te betekenen dat er geen professioneel advies of kwalitatief hoogwaardige producten tegenover staan. Het leveren van kwaliteit neemt binnen ons bedrijf een belangrijke plaats in. Sterker nog: dit is een aspect waarin wij de komende jaren actief blijven investeren. In de kwaliteit van onze mensen, van onze diensten, en in innovaties die de kwaliteit van onze oog- én hoorzorg verder gaan verbeteren. Zodat de klant altijd met het beste advies en een kwalitatief, betaalbaar product naar huis gaat."
Remko Berkel, directeur Specsavers Nederland

 

Blijven investeren in kwaliteit
Het is voor het eerst dat Specsavers een fulltime kwaliteitsmanager aanstelt binnen de divisie 'horen'. "Wij maken ons hard voor toegankelijke, kwalitatieve oog- en hoorzorg", aldus Remko Berkel, algemeen directeur, en zelf als bestuurslid van de NUVO medeverantwoordelijk voor de portefeuille 'Kwaliteit'. "Het aanbieden van producten tegen een betaalbare prijs hoeft absoluut niet te betekenen dat er geen professioneel advies of kwalitatief hoogwaardige producten tegenover staan. Het leveren van kwaliteit neemt binnen ons bedrijf een belangrijke plaats in. Sterker nog: dit is een aspect waarin wij de komende jaren actief blijven investeren. In de kwaliteit van onze mensen, van onze diensten, en in innovaties die de kwaliteit van onze oog- én hoorzorg verder gaan verbeteren. Zodat de klant altijd met het beste advies en een kwalitatief, betaalbaar product naar huis gaat."