Huizen ,
21
mei
2015
|
10:33
Europe/Amsterdam

Sharon Teeuwen is de leukste Brildragende Blogger van Nederland

De bril is één van de meest gebruikte fashion accessoires van bloggend Nederland. Steeds vaker spelen opvallende monturen een hoofdrol in outfitposts. Daarom is Specsavers niet alleen op zoek gegaan naar dé Brildrager van het Jaar, maar ook naar de leukste Brildragende Blogger van Nederland. De afgelopen weken hebben 13 enthousiaste brildragende bloggers zich ingeschreven en fanatiek stemmen ingezameld.

Blogger Sharon Teeuwen, van mode blog style-chameleon (www.style-chameleon.com), vergaarde de meeste stemmen via de website en social media en wist daarmee een finaleplek veilig te stellen. Uiteindelijk is zij vandaag door een professionele jury, bestaande uit ontwerpersduo Spijkers en Spijkers, Francisco van Benthum en Nikki Hoevenaars (Fashion Communication Advisor Specsavers), uitgeroepen tot Brildragende Blogger van het Jaar 2015. Sharon wist de jury voor zich te winnen door haar opvallende monturen te mixen en matchen met fashionable, stoere en classy outfits.

Wat onwijs gaaf dat ik gewonnen heb! Ik ben gek op brillen en zie het echt als een verlengstuk van mijn outfit. Ik hoop brildragers met mijn outfitposts te inspireren door te laten zien dat de bril ook echt een fashion item is
Sharon Teeuwen

Naast de felbegeerde titel en een complete bril wint Sharon ook een fashion trip naar Parijs tijdens Fashionweek. De nummers 2 (Lesley van de Langkruis) en 3 (Anne Koolen) hebben een Specsavers waardebon gewonnen t.w.v. 169 euro.

De winnaars van de landelijke Brildrager van het Jaar verkiezing worden op 1 juni bekend gemaakt.