Huizen,
05
maart
2018
|
08:00
Europe/Amsterdam

Scandinavisch design bij Specsavers

Minimalisme, vintage en een bohemian vibe in de spring/summer ‘18 collectie

Samenvatting

De spring/summer ’18 collectie van Specsavers draait om Scandinavisch minimalisme, zachte pasteltinten en antiek goud, zilver en brons. Om high-end fashion voor iedereen toegankelijk te maken, presenteert het merk vandaag twee nieuwe brillencollecties: DAY Birger et Mikkelsen en SCANDIMANIA.

DAY Birger et Mikkelsen
Het Deense modemerk DAY Birger et Mikkelsen is sinds 1997 te vinden op de catwalks. Oprichter Keld Mikkelsen bracht meer dan een decennium door in Azië, waar hij vele materialen, texturen en ontwerptechnieken bestudeerde om later in zijn designs toe te passen. Zijn stijl - een chique silhouet in combinatie met etnische details - is nu vertaald naar een collectie damesmonturen met vintage glamour en een bohemian vibe, gecombineerd met Scandinavische eenvoud.

SCANDIMANIA
De in-house ontworpen SCANDIMANIA collectie is ontstaan vanuit een toenemende behoefte aan eenvoud en (innerlijke-) rust. Dé tegenhanger van steeds groter, luider en opvallender. De collectie is minimalistisch, maar vakkundig ontworpen en er komen veel neutrale tonen en chique details in terug.