Huizen,
14
april
2015
|
12:34
Europe/Amsterdam

Ook na werktijd oog voor de klant bij Specsavers

Samenvatting

Op werkdagen buiten kantooruren je ogen laten meten? Dat kan inmiddels bij Specsavers. In veel winkels kunnen klanten voortaan van maandag tot en met vrijdag tot 19 uur terecht, en soms ook op zaterdag tot 19 uur. Steeds meer winkels zijn ook op zondag geopend. Door mee te bewegen met het veranderende koopgedrag biedt Specsavers haar klanten nóg meer service en flexibiliteit. Een logische stap nadat zij vorig jaar ook de deuren op maandagochtend opende.

Het koopgedrag van Nederlanders verandert continu. Bij Specsavers staat de klant centraal en begrijpen we dat het cruciaal is nog meer flexibiliteit en service te bieden. Zo zijn onze winkels sinds 2014 al de gehele maandag open. In veel van onze winkels kun je nu ook na het werk langskomen voor een professioneel oogonderzoek of deskundig advies. Zo kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn op een moment dat hen uitkomt.
Ingrid Kersting, woordvoerder Specsavers

Verwachtingen overtreffen
Ook op andere gebieden wil Specsavers de verwachtingen van klanten blijven overtreffen. Zo deden vorig jaar in alle winkels tablets hun intrede die voor klanten visualiseren wat bijvoorbeeld het verschil is tussen dungeslepen en niet dungeslepen glazen, ontspiegeling of geen ontspiegeling en verschillende varifocale glazen. Dat maakt het makkelijker voor de klant om een weloverwogen keuze maken. Op de tablets staan ook de heldere prijs- en zorgverzekeraarscalculator. De winkelmedewerker kan samen met de klant online de beste prijs uitrekenen gebaseerd op de wensen, persoonlijke voorkeuren en de zorgverzekering van de klant.