Huizen ,
13
maart
2017
|
09:38
Europe/Amsterdam

Nu in de winkel || Get the Kylie look

Popster lanceert haar eerste brillencollectie exclusief bij Specsavers

Samenvatting

Kylie Minogue introduceert haar eerste brillencollectie bij Specsavers, die vanaf vandaag online te bekijken en in de winkels verkrijgbaar is. De internationale popster heeft haar jarenlange ervaring in de mode ingezet om haar eerste brillencollectie voor Specsavers te ontwerpen. De Kylie Minogue Eyewear Collectie is geïnspireerd op haar eigen dagelijks leven, en vooral waar en hoe ze haar brillen draagt. Het resultaat: een collectie die de persoonlijkheid van Kylie perfect weerspiegelt. 

Kylie heeft zich vastgehouden aan haar eigen stijl en geeft aan:

Ik houd ervan karakters en stijlen af te wisselen, dus gelukkig heb ik een behoorlijk brede collectie mogen ontwerpen. Mijn stijl heeft twee kanten: je hebt de showkant, die doorgaans behoorlijk over de top en vol glitter and glamour is, en mijn ‘echte leven’, waarin ik een meer klassieke stijl heb.
Kylie Minogue

De collectie is samengesteld rondom drie hoofdthema’s: modern classics, subtle bling en reinvented vintage. De modern classics lijn bestaat uit klassieke monturen met een twist die veel mensen goed staan. Subtle bling is het tweede thema. Omdat glitters altijd aanwezig zijn in haar leven kan deze glamorous touch niet ontbreken in de collectie. In het laatste thema reinvented vintage heeft Kylie zich laten inspireren door klassieke designers en Hollywoodsterren uit de ‘Golden Age’.

Op basis van het idee om brillen te ontwerpen voor elke gelegenheid, groeide de collectie uit tot maar liefst 18 monturen en 5 zonnebrillen, die allemaal zijn voorzien van de opvallende gouden “K” van Kylie op de oortip. Op het verzoek van Kylie zijn meerdere modellen verkrijgbaar in een kleinere maat. Hoewel de collectie voornamelijk voor vrouwen is ontworpen, kan een aantal modellen ook door mannen worden gedragen

Ik heb echt geprobeerd mijn persoonlijkheid in de collectie te laten zien. Voor mij betekent dat een functionele maar ook prachtige bril voor overdag, die ik ook ’s avonds naar een etentje of voorstelling kan dragen.
Kylie Minogue

Ontdek een aantal van onze favoriete monturen uit de exclusieve collectie van Kylie.

De monturen zijn vanaf 10 maart 2017 exclusief verkrijgbaar bij Specsavers voor € 139,-.