Huizen,
16
januari
2017
|
15:12
Europe/Amsterdam

Nieuwste generatie oplaadbare hoortoestellen verkrijgbaar bij Specsavers

Samenvatting

Slechthorenden kunnen vanaf deze maand terecht bij Specsavers voor de nieuwste generatie oplaadbare hoortoestellen. Deze bevatten een in het hoortoestel geïntegreerde accu die minimaal 24 uur meegaat zonder tussendoor op te hoeven laden. 

Oplaadbare hoortoestellen werken in tegenstelling tot reguliere toestellen niet op batterijen maar op een accu. Bij de oudere generatie oplaadbare hoortoestellen gaat de accu krap een dag mee en moet deze na een jaar vervangen worden vanwege verminderde capaciteit. De nieuwste generatie bevat een in het toestel geïntegreerde accu die na drie uur compleet opgeladen is en minimaal 24 uur meegaat. Bovendien hoeft de accu pas na vijf jaar vervangen te worden. Ook zijn de oplaadbare hoortoestellen milieuvriendelijker dan reguliere hoortoestellen omdat gebruikers niet meer hoeven te wisselen van batterij.

Specsavers verkoopt sinds deze maand de oplaadbare hoortoestellen van de fabrikanten Phonak en Signia. “Mensen worden steeds actiever en hebben behoefte aan hooroplossingen die passen bij deze levensstijl. De nieuwe oplaadbare hoortoestellen zijn ideaal voor mensen die vaak onderweg zijn bijvoorbeeld.” aldus Esther Noord, Product Manager Hearing Specsavers.

Professionele hoorzorg
De toevoeging van de nieuwste generatie oplaadbare hoortoestellen past perfect in het totaalpakket professionele hoorzorg dat Specsavers haar klanten wil bieden. Noord: “We willen dat hoorzorg voor iedereen toegankelijk is en daarbij een zo breed mogelijk assortiment aanbieden. Voor zowel mensen die binnen het bestaande hoorprotocol gebruik maken van hoorzorg als voor mensen die kiezen voor hoorzorg binnen de private markt.”

Slechthorenden die geïnteresseerd zijn in de oplaadbare hoortoestellen kunnen hiervoor meer informatie opvragen bij de gediplomeerde audiciens van Specsavers.