Huizen ,
12
september
2016
|
08:56
Europe/Amsterdam

MUST HAVES VOOR DE MODERNE GENTLEMAN

Specsavers lanceert stijlvolle Hackett brillencollectie.

Samenvatting

Ben jij een echte gentleman, die er graag verzorgd en goed uitziet? Dan is het typisch Britse merk Hackett iets voor jou! Het merk onderscheidt zich door haar klassieke en ‘preppy’ stijl met veel aandacht voor detail. Hacket is net als Specsavers een familiebedrijf en inmiddels is het merk in handen van de derde generatie: Jeremy Hackett. De klassieke en Britse stijl is duidelijk voelbaar in de zakelijke, maar sportieve brillencollectie van Hackett. De range van 12 herenmonturen van € 169 is sinds augustus exclusief verkrijgbaar bij Specsavers. 

Hackett Bond (30400054, € 169)
Details maken het verschil. Dit model, gebaseerd op de alombekende pilotenbril, is verfijnd en chique. De gegra­veerde details zijn alleen van boven zichtbaar en dit zorgt voor een verzorgde en sophisticated look.

Hackett Grosvenor Blue (30400061, € 169)
Een klassiek montuur, in ‘midnight blue’ en met tortoise veren. De zijkant is subtiel ingegraveerd met de naam Hackett en ook het logo is verfijnd aangebracht. Houd je van een iets minder kleurrijk montuur? Dan is dit model er ook in satijn zwart.

Hackett Carnaby (30403857, € 169)
Dit is een montuur speciaal voor de man die niet bang is om op te vallen. Hij is tijdloos, opvallend, en past bij zowel een zakelijke als een sportieve outfit. De matte, zwarte voorzijde in combinatie met de schildpaddenprint aan de binnenzijde zorgt voor een stoere en sportieve uitstraling.