Huizen ,
05
juni
2015
|
11:09
Europe/Amsterdam

Mooiste brillengezichten van 2015 zijn bekend

Uitslag 16e Specsavers Brildrager van het Jaar-verkiezing

Nederland heeft er vier ‘Brildragers van het Jaar’ bij. Irini Giallouris (17), Jari van Veen (26), Monique van der Veen (45) en Marissa Pronk (64) mogen de eretitel ‘Brildrager van het Jaar’ voeren en ontvingen naast een professionele fotoshoot een geldbedrag van maar liefst 1.500 euro. Tijdens deze 16e editie van de Brildrager van het Jaar-verkiezing van Specsavers werden de deelnemers voor het eerst ingedeeld in vier leeftijdscategorieën: 16 t/m 24 jaar, 25 t/m 39 jaar, 40 t/m 59 jaar en 60+.

Met behulp van een styliste en visagiste ondergingen de brildragers een ware metamorfose voor de fotoshoot en werden zij in stijl vastgelegd volgens de laatste trends. Het resultaat mag er wezen en ligt binnenkort ook nog eens op de deurmat van ruim 3 miljoen huishoudens!

Irini Giallouris (17 jaar)
Ik vind het super dat ik gewonnen heb. Het is echt te gek om deze fotoshoot te doen. Mijn bril is mijn mooiste accessoire voor mijn outfits en, niet geheel onbelangrijk, ik kan alles er goed mee zien!
Irini Giallouris (17 jaar)
Jari van Veen (26 jaar)
Ik ben de enige man in het gezelschap maar ik doe niet onder voor de vrouwen hoor, ik vond het passen van de verschillende outfits ook erg leuk. Ik vind het een eer dat ik mijzelf als enige man Brildrager van het Jaar mag noemen. Omdat ik timmerman ben, is mijn houten bril nu favoriet.
Jari van Veen (26 jaar)
Monique van der Veen (45 jaar)
Zonder bril voel ik me kaal. Ik houd van echte eyecatchers: opvallende brillen waar je niet omheen kan. Ik ben heel blij dat ik tot de mooiste brillengezichten van het jaar behoor, echt heel bijzonder.
Monique van der Veen (45 jaar)
Marissa Pronk (64 jaar)
Ik houd van kleur en opvallende monturen. Met de juiste bril voel ik me helemaal perfect. Mijn stijl is sportief en trendy. Maar ik houd ook van heel stijlvol. Ik vind het echt heel erg leuk om Brildrager van het Jaar te zijn.
Marissa Pronk (64 jaar)

Blogger award
Naast de prijzen voor de Brildragers van het Jaar, reikte Specsavers voor de tweede keer een award uit aan de leukste Brildragende Blogger van het Jaar. Na een spannende strijd wist Style-Chameleon blogger Sharon Teeuwen de meeste stemmen te verzamelen. Zij wint een trip voor twee personen naar de Fashion Week in Parijs én een complete bril.