Maarssen,
02
mei
2019
|
08:00
Europe/Amsterdam

Hoortoestellen met directe connectiviteit

Specsavers introduceert nieuwe hoortoestellen in samenwerking met de Deense hoortoestelproducent GN

Samenvatting

Voor de nieuwste hoortoestellen van Advance, het eigen label van Specsavers, ging de hoorzorgspecialist een samenwerking aan met GN. Deze vooruitstrevende producent van hoortoestellen staat bekend om de connectiviteit van haar toestellen. Deze Advance-hoortoestellen maken dan ook direct draadloos verbinding met muziekbronnen en bijvoorbeeld een smartphone of tablet. De nieuwe generatie hoortoestellen valt bovendien onder de vergoeding van de basisverzekering.

Nieuwe generatie hoortoestellen
GN is voorloper op het gebied van connectiviteit en daarmee de perfecte partner voor Specsavers. Speciaal voor Specsavers rust GN de nieuwe Advance-hoortoestellen uit met eigenschappen die voorheen niet voor iedereen bereikbaar waren. Bijvoorbeeld rechtstreekse verbinding met bepaalde apparaten waardoor het geluid rechtstreeks op de hoortoestellen te ontvangen is. De kwaliteit van het geluid verbetert hierdoor aanzienlijk. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van Bluetooth Low-energy technologie voor iOS van Apple, een energiezuinige verbinding.

Mensen zijn vandaag de dag voortdurend in aanraking met apparaten zoals een smartphone of tablet. Het biedt onze klanten veel vrijheid wanneer het hoortoestel zelf verbinding zoekt met het apparaat waarmee op dat moment gewerkt wordt. Zonder gedoe een helder telefoongesprek kunnen kunnen voeren of mooie muziek luisteren is een grote verrijking.
Angelique de Wit, Head of Professional Advancement bij Specsavers

Op den duur maakt de technologie van deze nieuwe Advance-lijn het daarnaast mogelijk om de hoortoestellen op afstand bij te laten stellen. De gebruiker hoeft dan dus niet meer naar de winkel voor een aanpassing, een audicien van Specsavers kan de gebruiker op afstand helpen.

Apps en accessoires
Deze nieuwe hoortoestellen bieden een optimale geluidsbeleving en zijn eenvoudig te bedienen met de BeMore app voor Apple en Android. Er kan bovendien rechtstreeks gestreamd worden vanaf Apple-apparaten (iPhone, iPad en iPod). Het geluid van de telefoon of muziek is subliem doordat het direct in het hoortoestel komt.

Bij de nieuwe lijn zijn tevens diverse accessoires beschikbaar zoals een TV-streamer, telefoonclip, afstandsbediening en een afstandsmicrofoon. Deze maken gebruik van de draadloze 2,4 GHz verbinding, die zorgt voor directe, draadloze koppeling met het hoortoestel. Hierdoor wordt het gebruiksgemak nog groter.