Huizen,
20
november
2018
|
09:22
Europe/Amsterdam

Fiona Hering gezicht nieuwe campagne Specsavers

Monturen speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt

Samenvatting

Modejournaliste Fiona Hering heeft de handen ineengeslagen met Specsavers: Hering, geroemd om haar pen én lach, is het gezicht van de nieuwe campagne van de optiekketen. In deze campagne staat de Mazzucchelli collectie centraal, bestaande uit tien hoogwaardige Italiaans monturen. De collectie van zes dames- en vier herenmonturen is vanaf nu exclusief verkrijgbaar in alle Specsavers-winkels in Nederland.

De Mazzucchelli collectie kenmerkt zich door opvallende kleuren en patronen op zowel klassieke als meer uitgesproken monturen. De collectie bevat een aantal basisontwerpen in één kleur, zoals rood of blauw, maar ook een tweekleurig pilotenmontuur en eigenzinnige patronen als de dit seizoen veel geziene panterprint.

Elk montuur uniek

Met de gerenommeerde acetaatproducent Mazzucchelli uit Italië hebben we nieuwe kleuren en patronen ontwikkeld waardoor elk montuur een ‘wow factor’ heeft en uniek is. Leuk om te weten: de monturen zijn vernoemd naar Nederlandse provincies.
Nathalie van der Linden, Head of Product bij Specsavers Nederland

Bril als kledingstuk
Fiona Hering, zelf fervent brildraagster, is trots op deze samenwerking en ziet het als een kans om modebewuste brildragers te inspireren hun garderobe aan te vullen met een stijlvol montuur.

Ik draag zelf het liefst een opvallend montuur dat kracht uitstraalt. Mijn favoriet is een versterkt pilotenmontuur in een opvallende uitvoering. Dit kan een zwarte outfit net een beetje extra geven. Ik zie een bril dan ook echt als onderdeel van je hele look. Met deze samenwerking hoop ik anderen inspiratie te bieden hoe een bril onderdeel kan worden van je persoonlijke uitstraling.
Fiona Hering

Hering is vanaf 18 november te zien in de nieuwe TV-commercial van Specsavers en via diverse print-, point of sale-, social media- en online uitingen.

Zie de commercial hier: https://vimeo.com/301169219