Maarssen,
10
november
2023
|
12:44
Europe/Amsterdam

Exclusieve Viktor&Rolf brillencollectie bij Specsavers

Gerenommeerde avant-garde modekunstenaars Viktor&Rolf vieren 30 jaar spectaculaire schoonheid en onverwachte elegantie met de lancering van een limited edition brillencollectie, exclusief verkrijgbaar bij Specsavers.

Rozen voor de eeuwigheid

Viktor&Rolf hebben zich consequent laten inspireren door de schoonheid van bloemen, zoals blijkt uit hun iconische geur "Flowerbomb" en verschillende Haute Couture-collecties. In deze brillencollectie in beperkte oplage is elk montuur versierd met een metalen roos op de brilpootjes, als eerbetoon aan de traditie dat wat in zilver is gedoopt, voor altijd wordt gekoesterd. Een knipoog naar hun eerdere collecties die de tijdloze elegantie en eeuwige schoonheid van zilver vierden. De limited edition-monturen zijn gedeeltelijk gemaakt van bio-acetaat.

 

V&R zijkant

 

 

 

 

 

Viktor&Rolf

Viktor&Rolf is het avant-garde luxe modehuis dat in 1993 werd opgericht door modekunstenaars Viktor Horsting en Rolf Snoeren na hun afstuderen aan de Academie voor Kunst en Vormgeving in Arnhem.

Het huis van Viktor&Rolf wordt alom erkend en gerespecteerd vanwege zijn provocerende haute couture en conceptuele glamour en streeft ernaar spectaculaire schoonheid en onverwachte elegantie te creëren door middel van een onconventionele benadering van mode. Dertig jaar lang kenmerkende collecties tijdens de Paris Fashion Week – sinds de eerste Haute Couture-collectie in lente/zomer 1998 – roepen de creaties van Viktor&Rolf een provocerende geest op, doordrenkt met surrealistische contrasten.

 

V&R

 

 

 

 

 

 

De limited edition brillen collectie

De limited edition 05 is eeen opvallend, sculpturaal cat-eye-ontwerp van kenmerkend smaragdgroen acetaat, versierd met goudroze accenten op de brilpootjes.

V&R 33135328

 

 

 

 

De limited edition 06 is een vierkant metalen oversized montuur met zilveren rozen op de brilpootjes, aangevuld met lichtgroene acetaat oortips.

V&R 33135311

 

 

 

 

Het Viktor&Rolf Vision-assortiment is vanaf woensdag 8 november 2023 in de Specsavers-winkels te verkrijgen en kost € 239 voor een enkelvoudige bril.