Huizen,
12
juli
2016
|
13:45
Europe/Amsterdam

Derde Specsavers-winkel in Tilburg opent haar deuren

Samenvatting

Specsavers is geen onbekende in het straatbeeld van Tilburg. Naast een winkel aan de Heuvelstraat en in winkelcentrum Westermarkt, opent een nieuwe winkel in winkelcentrum Heyhoef 13 juli a.s. officieel haar deuren. De vestiging is de vierde van de dertig geplande winkelopeningen van de retailketen in de komende jaren. Eigenaren van de 122e Specsavers-winkel zijn optiekpartner Ouahib el Aissoui, retailpartner Eric Venmans en audicienpartner Patrick Donders. In een vakkundig team van 8 mensen staan zij te trappelen om inwoners van Tilburg van de beste oog- en hoorzorg te voorzien. 

De partners zijn geen vreemden in de branche. El Aissoui werkt al 13 jaar als opticien, waarvan 11 jaar bij een zelfstandig opticien in het winkelcentrum en 2 jaar bij Specsavers. Retailpartner Venmans heeft uitgebreide ervaring in de detailhandel, waarbij hij bijna 4 jaar verantwoordelijk is geweest van de organisatie van de grootste Specsavers-winkel van het zuiden, in Eindhoven. Donders is 4 jaar werkzaam als audicien en een gepassioneerde geluidsspecialist. Zij zijn ontzettend trots om nu met een eigen winkel deel uit te maken van de groeiende retailketen. Venmans : “Gezamenlijk hebben we in het team zo’n 20 jaar ervaring in de optiek. Door de passie voor het vak, het partnerschap en ons ondernemerschap zijn we met elkaar verbonden. Wij kijken er echt naar uit om met het team onderdeel te worden van dit winkelcentrum en de omgeving. Ons team is ook afkomstig uit Tilburg en de nabije omgeving.”

De klant staat voorop
Niet alleen de goede prijs-kwaliteit verhouding is een punt waarop Specsavers zich wil onderscheiden. Service en professionaliteit zijn net zo belangrijk. el Aissoui: “Wij vinden dat je met je ogen en oren uiterst zorgvuldig om moet gaan. Daarom worden bij Specsavers alle oogonderzoeken uitsluitend gedaan door opticiens of optometristen met een afgeronde overheidserkende MBO- of HBO-optiekopleiding. In onze winkel is naast mij nog een opticien werkzaam voor een deskundige oogmeting. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het aanmeten van contactlenzen.”

Ook voor de audiciens bij Specsavers geldt dat zij allen gediplomeerd en StAr-geregistreerd zijn. Mensen met licht tot complex gehoorverlies kunnen bij Specsavers uitstekend terecht. “Door jarenlange ervaring in de muziekwereld ben ik gedreven om iedereen weer van een goed gehoor te voorzien. Problemen met het gehoor luisteren nauw en vragen om een professioneel en deskundig advies en een uitgebreid onderzoek. Mensen met gehoorverlies stellen het doen van een hoortest vaak te lang uit. Daarom bieden wij een luisterend oor en gaan wij echt in gesprek met de klant. Zo kunnen wij het beste advies, een passend hoortoestel met de laatste technologie aanmeten en uitgebreide nazorg geven. En dat is het belangrijkste, want de klant staat bij ons altijd voorop,” aldus Donders .

Fotobijschrift 1
Eigenaren van de 122e Specsavers-winkel zijn optiekpartner Ouahib el Aissoui (rechts), retailpartner Eric Venmans (links)en audicienpartner Patrick Donders (midden). In een vakkundig team van 8 mensen staan zij te trappelen om inwoners van Tilburg van de beste oog- en hoorzorg te voorzien.

Fotobijschrift 2
Het ervaren team van Specsavers heeft er zin in. Retailpartner Venmans: “Door de passie voor het vak, het partnerschap en ons ondernemerschap zijn we met elkaar verbonden. Wij kijken er echt naar uit om met het team onderdeel te worden van het mooie Winterswijk.”

Fotobijschrift 3 
De nieuwe winkel in Tilburg is volledig ingericht volgens het Specsavers-businessmodel dat uiterst succesvol blijkt te zijn: brillen, contactlenzen en hoortoestellen van goede kwaliteit onder één dak, tegen een scherpe prijs en met professionele service.