Amsterdam,
13
oktober
2016
|
09:31
Europe/Amsterdam

Anouk's Favourites collectie bij Specsavers

Anouk Smulders presenteert haar favoriete brillen onder het toezicht van de modellen van Holland's Next Topmodel

Samenvatting

Specsavers’ fashion ambassadrice Anouk Smulders presenteert haar Favourites collectie met de leukste trendbrillen van dit moment. Anouk is een creatieve duizendpoot en alles wat ze doet is altijd helemaal in stijl en on trend. Daar mag een hippe bril natuurlijk niet bij ontbreken. Het tijdperk van de bril als pure noodzaak is voorbij, de bril is hét fashion item van nu. Of je nu voor een zakelijke of een casual sporty look gaat, sterkte of geen sterkte hebt, de bril is een bepalend key-item, om je look helemaal af te maken. 

Anouk’s Favourites bestaat uit een selectie high end labels zoals KARL LAGERFELD, Roxy, Love Moschino en Osiris in combinatie met eigen merk Specsavers brillen. Allemaal stijlvolle en combineerbare monturen om te variëren naar hartenlust. Specsavers’ fashion ambassadrice Anouk Smulders presenteert haar Favourites collectie met de leukste trendbrillen van dit moment. Anouk is een creatieve duizendpoot en alles wat ze doet is altijd helemaal in stijl en on trend. Daar mag een hippe bril natuurlijk niet bij ontbreken. Het tijdperk van de bril als pure noodzaak is voorbij, de bril is hét fashion item van nu. Of je nu voor een zakelijke of een casual sporty look gaat, sterkte of geen sterkte hebt, de bril is een bepalend key-item, om je look helemaal af te maken. Anouk’s Favourites bestaat uit een selectie high end labels zoals KARL LAGERFELD, Roxy, Love Moschino en Osiris in combinatie met eigen merk Specsavers brillen. Allemaal stijlvolle en combineerbare monturen om te variëren naar hartenlust. 

Ik ben ontzettend trots op deze collectie. De monturen zijn stuk voor stuk opvallend maar toch erg draagbaar. Ik houd heel erg van grijs en bruin omdat deze kleuren niet te hard in je gezicht zijn.
Anouk Smulders, fashion ambassadrice Specsavers

Bekijk hier een selectie van de in totaal 20 monturen.

Ga naar specsavers.nl/anouksfavourites voor meer inspiratie en bekijk hier de video: https://www.youtube.com/watch?v=T4b-r32fpQc