Huizen ,
27
december
2016
|
08:42
Europe/Amsterdam

Alle ogen op Kylie

Ster introduceert eerste eyewear collectie

Popsensatie en stijlicoon Kylie Minogue laat zien dat ze oog heeft voor mode met haar eerste brillencollectie, die exclusief door Specsavers wordt uitgebracht.

In de collectie van 18 monturen en 4 zonnebrillen wordt elegantie en trendy met elkaar gecombineerd, met als resultaat een fantastische collectie die begin maart 2017 in de winkels van Specsavers ligt.

Kylie beschrijft de collectie als een mix van moderne klassiekers, subtiele bling en hedendaagse vintage. Ze heeft zich laten inspireren door verschillende tijdperken voor een brede variatie aan vormen, kleuren en texturen. Elk montuur heeft een opvallende hoekaanzet en is voorzien van haar iconische ‘K’ tag. Daarmee weerspiegelt de collectie de kenmerkende chique maar niet overdadige glamourvolle uitstraling van Kylie.

Het was een geweldige ervaring om de monturen te ontwerpen,” zegt Kylie. “Ik heb me laten inspireren door moderne klassiekers, populaire vormen en stijlen die veel mensen goed staan. Daar heb ik vervolgens mijn eigen, persoonlijke draai aan gegeven. Het is belangrijk om met behulp van je brilkeuze, je karakter te laten zien. Zelf verander ik mijn look regelmatig, het mixen van verschillende stijlen past goed bij mij. Vaak wil je een functionele uitstraling voor overdag combineren met wat meer glamour voor ‘s avonds. Ook dat heb ik verwerkt in de collectie, iets wat ik ‘subtiele bling’ noem!.
Kylie Minogue

De nieuwe collectie omvat verscheidende frames in kleinere maten, geschikt voor een smal gezicht.

Op mijn verzoek hebben we ook een aantal kleinere monturen opgenomen in de collectie. Ik weet wat het is om te zoeken naar een bril en niets te vinden dat past. We hebben dus gezorgd dat er voor elk wat wils is!
Kylie Minogue

Onder de favorieten van Kylie:
Kylie 5

Ik ben echt verliefd op dit prachtige cateye-montuur. Het is een combinatie van schildpad en geelgroen. Eigenlijk is het moeilijk om te zien welke kleur het montuur nu eigenlijk heeft, omdat het verandert met het licht. Maar dat maakt de bril nu juist zo veelzijdig. Ik heb hier veel complimenten over gekregen!
Kylie Minogue

Kylie Sun RX 4

Wanneer ik deze zonnebril draag, zie ik mezelf in het zuiden van Frankrijk in een cabriolet rondrijden. Ik vind de combinatie van roségoud met groen leer en het marmereffect aan de zijkant echt geweldig. De bril zit ook heel lekker en je hebt het gevoel dat je continu met vakantie bent.
Kylie Minogue
We wilden een brillencollectie die aantrekkelijk zou zijn voor stijlvolle, zelfverzekerde vrouwen en een ontwerpster die vrouwen wereldwijd herkennen en waarmee ze zich kunnen vereenzelvigen. Kylie is al een trendsetter sinds ze 30 jaar geleden haar eerste hit had. Haar stijl heeft zich geëvolueerd tot een verfijnde, elegante en vrouwelijke look die ook vandaag nog veelbesproken is. En natuurlijk staat ze nog regelmatig op de cover van tijdschriften. Het Kylie-effect is sterk en dankzij haar grote aantrekkingskracht en tijdloze uitstraling is dit een perfecte samenwerking.
Stig Hansen, senior buyer bij Specsavers

Meer informatie over deze geweldige collectie volgt begin 2017. Stay tuned!