Stichting Specsavers Steunt

Onze familiewaarden houden we in ere. Een goed voorbeeld hiervan is betrokkenheid , niet alleen intern binnen Specsavers, maar ook bij de lokale gemeenschap - in de directe omgeving van onze winkels. Daarom leveren wij graag een bijdrage aan het goede werk van liefdadigheidsinstellingen die de lokale samenleving ten goede komen. En dat doen we met Stichting Specsavers Steunt. Sinds de oprichting van de stichting in 2010 is er al ruim 2,5 miljoen euro aan zo’n 1.500 doelen gedoneerd. 

Alle winkels van Specsavers dragen financieel een steentje bij. Ze geven per klant die een montuur of hoortoestel koopt, een vast bedrag aan de Stichting. Als een klant een bril of hoortoestel bij een van onze winkels koopt, steunt hij dus automatisch een doel bij hem in de buurt!

In 2020 en 2021 spaart iedere Specsavers-winkel een bedrag voor de buurthuiskamers van het Leger des Heils. De samenwerking voelt als een logische voor Specsavers en het Leger des Heils. Bij het Leger des Heils worden mensen gezien en gehoord, iets waar Specsavers als opticien en audicien zich goed in kan vinden. Zowel het Leger des Heils als Specsavers hebben een heel lokaal karakter. We staan allebei middenin de samenleving en onze deuren staan altijd voor iedereen open.

Bezoek onze website