Opleiding en carriere

Bij Specsavers hebben we een passie voor leren en ontwikkelen. Het is altijd onze missie geweest om onze mensen én de branche verder te ontwikkelen. Daarom zijn we ook gestart met de Clinical Conference die voor medewerkers binnen Specsavers, maar ook professionals uit de branche vrij toegankelijk is.

We streven ernaar iedere werknemer de mogelijkheden te bieden om het beste uit zichzelf te halen. Voor iedere medewerker ligt bij Specsavers een interessante loopbaan in het verschiet, of je nu verkoopmedewerker, opticien of contactlensspecialist wilt worden. Wij bieden daarbij de beste opleidingsmogelijkheden, van trainingen tot een meerjarige MBO-opleiding tot opticien. Er is dus altijd ruimte voor groei. 

Eigen Specsavers-winkel
Het Partner in Development-programma is ontwikkeld voor ambitieuze, ondernemende collega’s die achter de missie en waarden van Specsavers staan en klaar zijn voor de volgende stap in hun carrière. Je krijgt de training en voorbereiding die je nodig hebt om je eigen Specsavers-winkel te runnen, om zo samen met de andere partners een belangrijke rol in de toekomst van Specsavers te spelen. Tijdens het programma ontwikkel je leidinggevende vaardigheden en leer je praktische technieken die je meteen in je huidige winkel kunt toepassen. Ook krijg je coaching en ondersteuning van begin tot eind, waardoor je alles binnen handbereik hebt om het beste uit jezelf te halen.

Ga voor meer informatie over de mogelijkheden naar onze carrièrewebsite.