Opleiding en carriere

Bij Specsavers hebben we een passie voor leren en ontwikkelen. We streven ernaar iedere werknemer de mogelijkheden te bieden om het beste uit zichzelf te halen. Voor iedere medewerker ligt bij Specsavers een interessante loopbaan in het verschiet, of je nu verkoopmedewerker, opticien of contactlensspecialist wilt worden. Wij bieden daarbij de beste opleidingsmogelijkheden, van trainingen tot een meerjarige MBO-opleiding tot opticien. 

Hiervoor werken wij samen met gerenommeerde MBO-colleges zoals het Deltion College. Samen met het Deltion College hebben wij een stevige impuls gegeven aan de professionalisering van het vakgebied van opticien door de opening van onze Specsavers Academy in Amersfoort. 

Waardevolle praktijkervaring
De Academy is bestemd voor Specsavers-medewerkers die bijvoorbeeld momenteel in een winkel werken en zich om willen laten scholen tot opticien. Een reguliere opleiding duurt vier jaar; bij onze Academy is het mogelijk deze opleiding versneld – binnen twee jaar – te voltooien. Het voordeel van het volgen van de optiekopleiding aan onze opleidingsacademie is dat de studenten praktijkervaring op kunnen doen met klanten, 12 echte meetruimtes tot hun beschikking hebben met hoogstaande technologische apparatuur en extra praktijkles krijgen. Docenten van het Deltion College geven de theoretische colleges.

Zo zijn klanten verzekerd van professioneel en deskundig advies.