UItnodiging Specsavers Clinical Conference - 9 oktober Media Plaza (Jaarbeurs Utrecht)

Specsavers organiseert dit jaar voor het eerst in vijf Noord-Europese landen de 'Clinical Conference', een Internationaal congres voor Opticiens, Contactlens specialisten, Optometristen en studenten. Op 9 oktober zal de conferentie plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Tijdens deze bijzondere conferentie praten internationele sprekers, onder wie Sarah Morgan en Caroline Christie (oogzorg) en Noor Bremmers en dr.ir. Jan de Laat (hoorzorg), de aanwezigen bij over de laatste ontwikkelingen in de oog- en hoorzorg. Er zal onder meer stilgestaan worden bij de gevolgen van Diabetes, myopie controle, droge ogen, multifocale contactlenzen en 'hoorzorg' in de toekomst.

De Clinical Conference is één van de grootste optiek- en audiologie-evenementen van het jaar. Van 9 tot en met 13 vindt de Clinical Conference plaats, in achtereenvolgens Nederland, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland. Het is voor het eerst dat er een congres van deze omvang in vijf landen aaneensluitend wordt georganiseerd voor opticiens, contactlens specialisten, optometristen en studenten. In totaal zullen er ruim 2.100 personen deelnemen, waarvan alleen al in Nederland 550 specialisten vanuit de branche.

Na Nederland zal de conferentie verder nog plaatsvinden in Zweden (10 oktober), Noorwegen (11 oktober), Denemarken (12 oktober) en Finland (13 oktober).

Aanmelden?
Wilt u aanwezig zijn bij de Clinical Conference in Nederland? Meld u zich dan aan via onderstaand contactformulier.